2014年2月9日星期日

http://www.multicam-systems.com/download/ ray ban sunglasses australia www.trisect.dkwp-includesnike

Yun nummer denne gang har bestilt torpedo løfteraket i tilstanden Klar, indtil Woguo ubåd ind i området, kan vi straks angribe. Har ikke været brugt tidligere torpedo Yun nummer på den ene side, nike free run tænke effektivitet er ikke høj, er der ingen fremdrift mægtige kanoner, torpedoer for omfangsrig og for det andet, det meste af tiden ikke skal føle, at det er tilstrækkeligt at bruge nike danmark få situationen. Kun Den undersøiske torpedo dette kan bruges, og denne gang for at beskæftige sig med Woguo ubåde torpedoer lade Yun vise, hvad nike danmark nummer på magten baren.

Maksimum Nej dragon hastighed på vandet er kun tolv, men kun en simpel tyve undervands hastighed, så jeg ønsker at undgå torpedoer, er ikke så let. Selv om nogle af de højeste hastighed opnået torpedo sektion to hundrede, men torpedoen omkostningerne er for høje, er de fleste af de fartøjer, der ikke er udstyret. Og Yun numre vil ikke torpedere som det primære middel til angreb, så ovenstående er bare en almindelig type torpedo torpedo imidlertid at beskæftige sig med nike air max 90 ubåde også er mere end fuld. Moderne torpedoer er trådstyrede torpedoer, Yun nummer er ingen undtagelse, en vifte af 60 km torpedoer nike danmark line guide til tredive kilometer væk, ud af den ray ban sunglasses australia linje vejledning, følgende indtastet målsøgende fase når strejken fjenden, nike danmark kan sætte fjendens magt bombningen i to dele.

Rådfør Zhuozai Jiang Yun computer. Zhuozai Jiang råbte utålmodigt. Faktisk stadig Zhuo Ziqiang lidt for alarmeret. Denne torpedo angreb våben, at jo tættere fjenden, at succesraten er højere. Hvis det er en normal søslag, fjenden nike danmark har fundet hinanden, Zhuo Ziqiang gøre er coach purses forståeligt begge torpedoer udgøre en trussel mod hinanden, og andre elektroniske enheder kan forekomme i tilfælde af forværring hurtigt omgå fjenden, der er ingen tvivl om deres egen denne side er en fordel. Men nu Zhuozai Jiang Yun kommanderende Nej, men det var den anden mulighed for undersøiske opdagelse er meget lille, men fjenden er tydeligt viser nike danmark position, som er helt ulige kamp.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论