2013年10月21日星期一

wpmedya.comwp-contentnikeairmaxnl.html nike air max yex379

Wang getuft prompt zag de relatie tussen hen,nike air max 90, de dichter - keek Wang Nan, hoe meer winst Huide natuurlijk, maar het was enigszins kritisch punt, dat is, Nan prestaties! Blijf uit de problemen, ze zijn niets, maar de voorwaarde is om te kunnen komen met Goedkope Nike air max overtuigende resultaten, zolang de resultaten aan, dan is dit vooral zal persoonlijkheid geworden, zal situatie worden, maar als de prestaties is minder dan die gewoon een grap ! Ook zal het een grap worden! Wang Nan glimlach : Kazunari greep van de natuur is niet te zeggen, maar tachtig procent is er altijd...... niet doen, de volgende keer is er !

Wanggezhuang nike air max 1 voelde dat het was het bedrijf wist het, maar nog steeds een commerciële operatie niet, nike air max classic alleen gezegd dat hij wilde zeggen, doe mijn ding. Getufte koning keek hem een ogenblik verrast, en dan gaan begrijpen. Als het Huide operaties efficiënter kunnen meer formele, maar het publiek is niet gek, misschien bedrogen ogenblik mogelijk, Wang Nan is tien jaar om de bal te vechten, en, binnen het bedrijf kan niet garanderen dat het een emmer, kunnen wij niet garanderen dat elke trouw is, die de toekomst stoppen als zet dit ding met Wang Nan uit, die vol is van schandaal !

Overweeg voor een ogenblik de koning clusters : nike air max classic Nu is er geen manier waarop je een definitief antwoord te geven. nike air max classic Begrijp dat Wang en zorgen. De koning gaf hem een ​​zinvolle clusters, een dag nadat om Nan verhoogd twee eisen : niet te betrekken politieke, niet botweg beledigen. Wang Nan allemaal eens : Laat Wanggezhuang moeite....... Je hoeft niet te veel speling. Wang Nan glimlachte en knikte, hij wist dat hij deze prestatie Huide enige ontevredenheid moet maken, maar dit is een win - win uitkomst, maar hij is de eerste open persconferentie vissen Huide geïnformeerd.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论